Havenhoofd

Barendrecht

Havenhoofd

In het hart van Carnisselande, direct naast de entree van de regionale winkelcentrum Carnisse Veste, heeft Fraanje Woningen B.V. in samenwerking met BM Van Houwelingen B.V. dit unieke project gerealiseerd. Het plan vormt het sluitstuk van het deelgebied Havenkwartier van Barendrecht als modern winkel en horecacentrum. De gebouwen zijn opgezet in het bijzondere architectonische stijl afgestemd op het winkelcentrum en de andere projecten in het plangebied.

De ontwerpen zijn afkomstig van het dynamische architectenbureau Schippers uit Den Haag. Het project is opgebouwd uit 2 identieke appartementgebouwen van totaal 76 appartementen, waarvan elk gebouw is gesplitst in een laagbouw (3 woonlagen) en een hoogbouw (7 woonlagen). De twee gebouwen staan op de kop van het nieuwe winkelcentrum en zijn direct aan het water gelegen. De appartementen hebben alle elementen in zich, die u zich als bewoner maar kunt wensen. Dat in een omgeving rond het levendige plein dat alles in zich draagt. Water in de directe nabijheid, een park op loopafstand en de dynamiek van levendigheid door de aanwezigheid van het shoppingcentrum naar Weens model.

blad-4a

Op de begane grond van de appartementen gebouwen bevindt zich 2.500m2 commerciele ruimte.

De commerciele ruimte is voornamelijk bestemd voor horecadoeleinden zoals restaurants, grand-cafes, of een te
aroom aangevuld met dienstverlening (bank, makelaar, hypotheker, fysiotherapie).

Beide appartementengebouwen zijn ondergronds met elkaar verbonden door middel van een overdekte parkeergarage met een capaciteit van 140 parkeerplaatsen. De bergingen voor de appartementen bevinden zich ook in dit gedeelte. De parkeerplaatsen van de appartementenhouders zijn ten behoeve van de privacy afgesloten van het openbare parkeren.

youtube-logo-full_color

Fraanje Groep 2500 m2 commerciele ruimte Barendrecht

youtube-logo-full_color

Fraanje Groep 76 Appartementen Carnisselande Barendrecht