Vierwiekenplein

Oud Bijerland

Vierwiekenplein

Wonen, werken , lunchen, shoppen en dineren op het Vierwiekenplein te Oud-Beijerland

In Oud-Beijerland is in samenwerking met EGM architecten een zeer prestigieus centrumplan ontwikkeld op het voormalige Van Neerbos terrein. Het ontwikkelingsplan behelst het gebied ten westen van de haven, tussen de Spuidijk en het eigenlijke kernwinkelgebied.
Het ambitieuze plan omvat 2.420m2 horeca en verkoopruimte, 2.440m2 kantoren, 2.300m2 supermarkt met ondergrondse parkeergarage, 406 parkeerplaatsen (waaronder 35 garages) en 60 appartementen, waarvan 12 maisonnettes.

blad-9

Het gehele plan is ontwikkeld om het plein, waarop wekelijks de markt en jaarlijks de kermis plaatsvindt.
Fraanje heeft in nauw overleg met de gemeente diverse locaties in het plangebied verworven met als doelstelling een uniek centrumplan te realiseren. Een win win situatie voor de Gemeente, nieuwe bewoners en omwonenden. Een zeer bijzondere locatie met oude dorpskern en haar unieke winkels en de haven in de directe omgeving.

De bestaande oude bebouwing is gesloopt en gesaneerd. Vervolgens is de grond volledig gesaneerd. Naast de bouw van de woningen, kantoren en winkels is het bouw- en woonrijp tevens door Fraanje uitgevoerd.

blad-9b

youtube-logo-full_color

Fraanje Groep Winkelcentrum 4 Wieken Plein Oud-Beijerland