Referentie Projecten

Referentie Projecten NL

Vastgoed Investeringen in supermarkten in Sneek, Varsseveld, Uden en Huissen (Arnhem)

ref-zilverstedeFraanje Groep participeert in diverse winkelcentra. Voorbeelden hiervan zijn o.a. een Albert Heijn-supermarktĀ een Gall&Gall-slijterij op een goede locatie in Sneek, alsmede een Coop-supermarkt in het centrum van Varsseveld. Deze supermarkt is uitgeroepen totsupermarkt van het jaar 2012 binnen de Coop-supermarktketen. De objecten liggen in uitstekende verzorgingsgebieden.

Een ander voorbeeld van een vastgoedproject in onze beleggingsportefeuille is het volledig verhuurde wijkwinkelcentrum De Drossaard te Uden. Het winkelcentrum, met

ref-poortstedebewezen trackrecord, heeft naast een langjarig verhuurde Jumbo-supermarkt van bijna 2.000 m2 een mooie mix van dagwinkels. Hierdoor wordt in een compleet aanbod van dagelijkse behoeften voorzien.

Nog een voorbeeld van een project dat in onze portefeuille is opgenomen een winkelcentrum in Huissen (Arnhem). Winkelcentrum Zilverkamp is in 2008 gerenoveerd en gedeeltelijk nieuw gebouwd.

De winkels zijn gericht op de dagelijkse boodschappen en in gebruik bij bekende landelijke labels zoals Jumbo
Supermarkten
(voorheen Super de Boer), Etos, Aldi, Primera, Mitra en Mediq Apotheken, gecombineerd met lokale ondernemers zoals een bakkerij, een groenteboer, een kapper en een bloemist. Rondom het overdekte winkelcentrum is ruime, gratis parkeerruimte beschikbaar.