Zorg vastgoed

Zorg vastgoed

Vastgoed en zorg, twee sectoren die eigenlijk voor elkaar gemaakt zijn. Ziekenhuizen, klinieken, verzorgingstehuizen, zijn slechts een aantal voorbeelden van zorgvastgoed. Fraanje Woningen is in dit specifieke segment uw aangeschreven partner voor de ontwikkeling van zulke bestemmingen.

In het vastgoedsegment is zorgvastgoed een aparte tak van sport. Zo is de bestemming ervan specifiek en apart ingericht voor een bepaalde doelgroep. Dit segment is erg onderhevig aan tal van externe invloeden, zoals kabinetsbeleid, wetgeving, demografische opbouw van de bevolking, niveau van zorgvraag. Fraanje Woningen, begrijpt deze invloeden en heeft specifieke expertise in huis op het gebied van zorg en vastgoed.

Fraanje Woningen realiseert zorgvastgoedprojecten met een heldere, realistische kijk op de markt, de transparante aanpak en specifieke zorgexpertise op dit gebied, worden waardevolle en praktische zorgvastgoedobjecten gerealiseerd.

Referentieprojecten

Fraanje Woningen heeft een totaaloplossing ontwikkeld, waarbij Advies en Uitvoering van vastgoed naadloos op elkaar is afgestemd. In dit samenwerkingsverband zijn de volgende projecten gerealiseerd.

* Nieuwbouw zorgcentrum Bethanie te Ede * Vianen Sporthal * Zorgcentrum Innersdijk Groningen